Menu

Elektra algemeen

Timmer Installaties beheerst alle takken van de elektrotechniek. Wij leggen zowel sterkstroom- als zwakstroominstallaties aan in uw woning of bedrijfspand. Enkele van onze diensten:

  • Groepenkast, elektrische leidingen en stopcontacten aanleggen of renoveren.
  • Elektra in ‘natte’ ruimtes (bv. keuken en badkamer) aanleggen of aanpassen.
  • Voor luxe en sfeer: bv. een zonnebank aansluiten of tuinverlichting aanleggen.
  • Hulp bij storingen: wij komen binnen 24 uur en lossen het probleem voor u op!

Aanleggen van elektra

Bij het aanleggen van elektra zorgt Timmer Installaties er altijd voor dat dit veilig en nauwkeurig gebeurd. Uiteraard voldoen dan ook alle elektrische installaties aan de wettelijke gestelde veiligheidseisen. Zowel zakelijke klanten als particulieren voorzien wij van elektrische installaties in de breedste zin van het woord. Denkt u aan domotica voor particulieren, (nood)verlichting in instellingen en verlichtingsplannen voor uw bedrijf. Wist u dat u met een gedegen verlichtingsplan ook aan klimaatbeheersing doet in uw bedrijf? Hoe dat in zijn werk gaat? Timmer Installaties, de elektricien in Ede vertelt u er graag meer over. Alles over het het plaatsen van  zonnepanelen in Ede, maar ook alles over  laadpalen in Veenendaal en zonnepanelen in Veenendaal.

Meer weten over elektra algemeen?

Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via het contactformulier. Heeft u een storing? Gebruik dan direct ons storingsnummer: 06 – 151 29 177.

Call Now Button