Menu

Elektricien Wageningen

Zoekt u een elektricien in Wageningen? Neem dan contact op met Timmer Installaties. Wij leggen de focus op elektrotechniek. Je kunt onze specialisten voor meerdere projecten inschakelen. Van het aanleggen van complexe elektrotechnische projecten, uw huis voorzien van domotica systemen, het aansluiten van appratuur of het leggen van zonnepanelen. Onze ervaren elektriciens in Wageningen beheersen alle kneepjes van het vak. Wij verzekeren u van een perfecte elektrische aansluiting.

Neem contact op

Elektrotechniek Wageningen

Wij leggen zowel sterkstroom0 als zwakstroominstallaties aan in in woningen of bedrijfspanden. Onze specialisten kunt u onder andere inschakelen voor:

  • Groepenkast, elektrische leidingen en stopcontacten aanleggen of renoveren.
  • Elektra in ‘natte’ ruimtes (bv. keuken en badkamer) aanleggen of aanpassen.
  • Voor luxe en sfeer: bv. een zonnebank aansluiten of tuinverlichting aanleggen.
  • Hulp bij storingen.

Wist u dat u ook bij ons ook terecht kunt voor het installeren van laadpalen en zonnepanelen? Uw voordeel daarvan is dat wij met onze elektrotechniek in Wageningen, u kunnen verzekeren van een perfecte aansluiting.

Electricien Wageningen

Bent u op zoek naar manieren om uw huis ‘slimmer’ en toekomst bestendiger te maken? Met domotica bent u van alle gemakken voorzien. Verwarmingssystemen, zonwering, verlichting en airco-installaties kunnen allemaal op elkaar worden afgesteld. Daarmee zorgt het naast gemak, ook voor de nodige energiebesparing. Met domotica kunt u apparaten aansturen via uw smartphone, zelf wanneer u niet thuis bent. Het maakt uw woonsituatie ook een stuk veiliger. U kunt bijvoorbeeld denken aan lichtsystemen die door bewegingssensoren worden geactiveerd. Wenst u hier advies over? Contacteer een electricien in Wageningen.

Snel een ervaren elektricien in Wageningen

Bij Timmer Installaties staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Uw elektrische installaties worden door onze elektriciens in Wageningen zeer netjes maar ook efficiënt geplaatst. Wist u trouwens dat onze elektriciens VCA gecertifieerd zijn? Een veilige plaatsing is dus altijd gegarandeerd. Geen klus is daarom te groot voor ons. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken. We zijn gevestigd in Ede, maar richten ons op de hele regio waar Wageningen ook onder valt!

Neem contact op

Call Now Button