Menu

Domotica, brandmelding, camera

Er zijn tegenwoordig allerlei elektrische systemen die het leven makkelijker en veiliger maken. Met een domotica-systeem kunt u bijvoorbeeld vanuit de luie stoel uw apparaten en verlichting bedienen in huis of vanaf uw werk die vergeten lamp thuis uitdoen. Camera’s en installaties voor brandmelding verhogen de veiligheid. Het is wel belangrijk dat die systemen goed worden aangesloten en gemonteerd. Voor een goed advies en perfecte installatie zijn wij uw vakman!

De voordelen van domotica

Domotica of huisautomatisering zorgt ervoor dat uw huis van alle gemakken is voorzien door middel van elektronica. Een groot voordeel is dat domotica ook zorgt voor de nodige energiebesparing. Verwarmingssystemen, airco-installaties, zonwering en verlichting kunnen allemaal op elkaar afgesteld worden. Dat geldt eveneens voor huishoudelijke apparaten zoals de koelkast, de magnetron en de koffiemachine. U kunt die apparaten dan aansturen via uw smartphone, zelfs als u niet thuisbent.

In veel gevallen zorgt domotica ook voor meer veiligheid. Denk aan een lichtsysteem dat door middel van bewegingssensoren aanspringt of een melding op uw mobiele telefoon bij mogelijke onraad in of rondom uw huis.

Meer weten over domotica, brandmeldings- of camerasystemen?

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden binnen de domotica gerust contact met ons op. Ook voor informatie over bijvoorbeeld zonnepanelen kopen in Lunteren of laadpalen in Veenendaal kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn namelijk werkzaam in een breed gebied. Zoekt u bijvoorbeeld een elektricien in Wageningen voor het plaatsen van zonnepanelen in Wageningen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Ga naar de contactpagina

Call Now Button