Menu

Zonnepanelen Ede

De omslag naar zelf energie opwekken is volop in gang en er is een groot aanbod van zonnepanelen in diverse soorten en kwaliteiten. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u bang voor een miskoop (het gaat toch om een flinke investering)? Timmer Installaties uit Ede geeft u advies welke zonnepanelen passen bij uw woning of bedrijfspand en bij uw energieverbruik. Wij leveren en monteren de zonnepanelen, inclusief de bijbehorende elektrische installatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het voordeel van zonnepanelen

Door de montage van zonnepanelen profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen draagt u uw steentje bij aan het milieu, ook verdient u de investering na verloop van tijd weer terug. Zonnepanelen zijn namelijk rendabel. Met de huidige stijgende energieprijzen bent u bovendien beter af omdat u onafhankelijk bent van de energieleveranciers. U beschikt tevens over groene stroom die altijd aanwezig is. Tot slot, zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van uw woning stijgt.

Stimulans overheid voor zonnepanelen

De productie van zonne-energie wordt via subsidies en belastingvoordelen gestimuleerd door de Rijksoverheid. Dit omdat zonnepanelen nog relatief duur zijn. Voor grote projecten van bedrijven zijn er bepaalde regelingen getroffen. Ditzelfde geldt voor mensen die zonnepanelen op het eigen dak willen plaatsen. De aankomende jaren zal de ondersteuning op financieel vlak wel minderen, omdat zonnepanelen wel goedkoper aan het worden zijn. Toch wil de overheid wel dat zonnepanelen aantrekkelijk blijven om aan te schaffen.

Uw zonnepanelen installateur in Ede

Neem voor meer informatie over zonnepanelen in Ede, zonnepalen in Lunteren , zonnepanelen in Veenendaal en advies op maat voor uw woning/bedrijf contact met ons op. U kunt via het contactformulier direct een vrijblijvende offerte opvragen. Ook plaatsen wij laadpalen in Veenendaal en omgeving.

Call Now Button