Menu

Zonnepanelen Ede

De omslag naar zelf energie opwekken is volop in gang en er is een groot aanbod van zonnepanelen in diverse soorten en kwaliteiten. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u bang voor een miskoop (het gaat toch om een flinke investering)? Timmer Installaties uit Ede geeft u advies welke zonnepanelen passen bij uw woning of bedrijfspand en bij uw energieverbruik. Wij leveren en monteren de zonnepanelen, inclusief de bijbehorende elektrische installatie.

Het voordeel van zonnepanelen

Door de montage van zonnepanelen profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen draagt u uw steentje bij aan het milieu, ook verdient u de investering na verloop van tijd weer terug. Zonnepanelen zijn namelijk rendabel. Met de huidige stijgende energieprijzen bent u bovendien beter af omdat u onafhankelijk bent van de energieleveranciers. U beschikt tevens over groene stroom die altijd aanwezig is. Tot slot, zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van uw woning stijgt.

Meer weten over zonnepanelen?

Neem voor meer informatie over zonnepanelen in Ede of advies op maat voor uw woning of bedrijf contact met ons op. U kunt via het contactformulier direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Call Now Button