Menu

Elektricien Lunteren

Voor een elektricien in Lunteren bent u bij Timmer Installaties aan het juiste adres. Timmer Installaties legt de focus op elektrotechniek. Onze ervaren en vakkundige elektriciens kunt u inschakelen voor het installeren van algemene stroominstallaties en data-installaties, van telefonie tot televisie en internet, bij u op kantoor of thuis. Uw kantoor of huis voorzien van alle gemakken met gebruik van elektronica? Dat kan met domotica of huisautomatisering. Ook voor het leveren en monteren van zonnepanelen, inclusief de elektrische installatie, kunt u contact opnemen met Timmer Installaties

Neem contact op

De elektricien voor elke klus in Lunteren

Timmer Installaties is een bedrijf dat met zeer ervaren en vakkundige elektriciens in Lunteren en omgeving werkt. Door ons uitsluitend op de elektrotechniek te focussen beheersen wij alle kneepjes van dit vak tot in detail. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Timmer Installaties centraal. Uw elektrische installaties worden zeer efficiënt en netjes geplaatst. Onze elektriciens in Lunteren zijn VCA gecertificeerd. Dat betekent dat zij veilig te werk gaan. Geen klus is ons te groot: voor grotere projecten werken we samen.

Werkzaamheden elektromonteur Lunteren

Timmer Installaties beheerst als elektricien in omgeving Lunteren alle takken van de elektrotechniek. Zo kunnen onze elektromonteurs in Lunteren onder andere ingezet worden voor:

  • Het aanleggen van algemene elektra;
  • De installatie van telefonie, computer en tv;
  • Het automatiseren van alle elektrische apparaten met behulp domotica of huisautomatisering;
  • Adviseren welke zonnepanelen het beste bij uw vraag passen en het leveren en monteren hiervan;
  • U compleet ontzorgen op het gebied van laadpalen;
  • Het plaatsen van zonnepanelen in Lunteren.

Meer weten over onze elektriciens in Lunteren?

Geen klus is ons te groot. Ook voor stroomstoringen in Lunteren kunt u Timmer Installaties inschakelen. Wij werken in een groot gebied. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Ede, richten we ons op de gehele regio waaronder Lunteren, als elektricien in Veenendaal en als elektricien in Bennekom. Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. U kunt ons ook bereiken op: 0318 – 84 87 98.

Neem contact op

Call Now Button