Menu

Elektricien Bennekom

Zoekt u een ervaren en vakkundige Elektricien nabij Bennekom? Neem dan gerust contact op met Timmer Installaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in elektrotechniek. Naast de aanleg van sterkstroom- en zwakstroom installaties bijvoorbeeld, leggen wij ook groepenkasten, stopcontacten en elektrische leidingen aan in Bennekom. Een stopcontact verplaatsen? Wij realiseren het voor u! Tevens voor elektra in natte ruimtes zoals de keuken of de badkamer zijn wij uw aangewezen partner. Heeft u met spoed een elektricien in Bennekom nodig? Bel dan ons storingsnummer: 06 – 151 29 177. U kunt dit nummer 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen bij een storing.

Neem contact op

Elektricien Bennekom gaat voor kwaliteit

Als elektricien nabij Bennekom kunt u ons voor verschillende klussen inschakelen. Van het installeren van een zwakstroom (sterkstroom-)installatie bij u thuis tot en met installatie van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand: voor zowel particulieren als zakelijke klanten staat Timmer Installaties klaar. Naast kwaliteit (we werken alleen met de beste merken) bent u ook verzekerd van veiligheid. Dat bewijzen wij u met onze VCA certificering. Benieuwd naar de resultaten? Neem een kijkje bij onze referenties.

elektricien bennekom

Diensten Timmer Installaties Bennekom

Bekijk hier een greep uit onze diensten die wij in Bennekom en omstreken kunnen uitvoeren:

  • Algemene elektra aanleggen: het aanleggen van een groepenkast, elektrische leidingen in uw keuken of badkamer aanleggen, een zonnebank aansluiten of sfeervolle buitenverlichting: alles in het kader van algemene elektra kunnen wij voor u organiseren. Uitgevoerd door onze elektricien experts.
  • Installatie van telefoon, computer en tv: het lijkt misschien heel eenvoudig, het aanleggen van uw telefoon, computer of televisie, maar toch doen veel mensen alsnog graag een beroep op onze expertise. Ook voor de aanleg van data installaties op werkplekken bij u op kantoor verzorgen wij graag voor u.
  • Domotica: met behulp van domotica of huisautomatisering kunt u elektrische apparaten precies instellen zoals u wilt en op afstand bedienen. Denk aan het inschakelen van de verwarming vlak voordat u thuiskomt of verlichting op afstand in- en uitschakelen. Een van de voordelen van domotica is dat u flink op energiekosten kunt besparen omdat u alle systemen zo energiezuinig mogelijk kunt instellen en zo kunt instellen dat ze perfect op elkaar aansluiten. Domotica zorgt ook voor extra veiligheid. Denk aan het aanspringen van de verlichting als er iemand langsloopt of camerabeveiliging
  • Zonnepanelen: draagt u ook uw steentje bij aan het milieu? Dat doet u snel en eenvoudig met zonnepanelen. Bovendien zijn zonnepanelen een handige manier om uw investering op termijn weer terug te verdienen. Zonnepanelen installeren wij zowel bij particulieren als bedrijven in de regio Bennekom. Vraag vrijblijvend advies aan voor uw situatie.
  • Laadpalen: Het elektrisch rijden is helemaal van deze tijd en gaat voor een groot gedeelte onze toekomst bepalen. Er zijn verschillende aanbieders van laadpalen. Deze aanbieders gooien echter allemaal met dure termen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Denk bijvoorbeeld aan load-balancing, smart balancing, AC of DC, Mode 1, Mode 2, enzovoorts. Vergeet deze moeilijke termen en kies voor een Elektricien van Timmer Installaties in Bennekom en omstreken. Wij werken namelijk ook in de omgeving van Veenendaal voor het plaatsen van laadpalen. Door onze samenwerking met verschillende autodealers en vanwege onze ervaring met het plaatsen van laadpalen kunnen wij u altijd voorzien van de juiste informatie. Denkt u bijvoorbeeld aan de keuze van het juiste laadstation, de juiste kabel en bijbehorende stekker en de de juiste aansluiting in de meterkast.

U ziet het: In Bennekom en omstreken kunt u voor tal van diensten een beroep op ons doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Neem contact op

Call Now Button