Menu

Elektricien Veenendaal

Wanneer u een elektricien in Veenendaal zoekt, neemt u het beste contact op met Timmer Installaties. Timmer Installaties legt de focus op elektrotechniek. Onze specialisten kunt u inschakelen voor het installeren van algemene elektra (sterkstroom- en zwakstroom installaties). Heeft u moeite met het installeren van uw telefoon, computer of televisie, dan helpen wij u ook graag uit de brand. Of kiest u voor domotica? Elektrische apparaten die u op afstand kunt bedienen? U vergroot zowel uw comfort als uw veiligheid met domotica. U kunt alle elektrische apparaten bovendien zo energiezuinig instellen. Ook voor laadpalen plaatsen kunt u de elektricien in Veenendaal inschakelen. Dat zorgt voor een kostenbesparing.

Neem contact op

Laadpalen laten installeren

Wist u dat u ook bij Timmer Installaties terecht kunt voor het laten installeren van laadpalen in Veenendaal en het plaatsen van Zonnepanelen in Veenendaal? Wij zijn als elektricien in Veenendaal gespecialiseerd in het aanleggen van laadpalen. We werken samen met verschillende autodealers. Uw voordeel daarvan is dat wij garant staan voor installaties van het juiste laadstation, de bijpassende kabel en de bijbehorende stekkers. Wij kunnen u dus verzekeren van een perfecte aansluiting in de meterkast. Elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk!

Zonnepanelen

Heeft u al langer interesse om zelf energie op te wekken door het laten plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Ede? Afhankelijk van uw energiegebruik adviseren wij u graag over het laten plaatsen van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Uiteraard wekt u uw eigen stroom op en verdient u de investering van zonnepanelen op termijn weer terug. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke investering in uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van uw gemeente kunt u subsidie krijgen. Vraag dit na bij uw gemeente.

VCA gecertificeerd

Kwaliteit en vakmanschap staat bij Timmer Installaties centraal. Uw elektrische installaties worden zeer efficiënt en netjes geplaatst. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd. Dat betekent dat zij veilig te werk gaan. Geen klus is ons te groot: voor grotere projecten werken we samen. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel in dat geval ons storingsnummer: 06 – 151 29 177. Wij zijn gevestigd in Ede, maar richten ons op de hele regio waaronder Ede, Veenendaal, als elektricien in Lunteren en Bennekom.

Call Now Button