Menu

Laadpaal Veenendaal

Wilt u een laadpaal in Veenendaal laten plaatsen? Bijvoorbeeld bij uw huis of kantoor? Timmer Installaties is onder andere ervaren in het plaatsen van laadpalen op locatie. Timmer Installaties helpt u graag bij het kiezen van de juiste laadpaal en de installatie er van. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Laadpaal Veenendaal laten installeren

Wanneer u een laadpaal in Veenendaal wilt laten plaatsen kunt u gebruik maken van onze algehele service. We werken namelijk samen met verschillende autodealers in de regio. Hierdoor kunnen we garant staan voor installaties van het juiste laadstation en bijpassende stekkers en kabels. Is de laadpaal voor particulier gebruik? Dan is een vergunning niet nodig. Een vergunning is alleen nodig als het gaat om openbare laadpalen in Veenendaal. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning? We helpen u hier graag bij.

‘s Ochtends tanken is verleden tijd

Elke ochtend een volle accu is mogelijk wanneer u een laadpaal in Veenendaal bij huis laat plaatsen. Elektrisch rijden was nog nooit zo makkelijk! Laden binnen handbereik. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een laadpaal bij uw woning of kantoor? Wij plaatsen de laadpaal in een halve tot hele dag. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag door te bellen naar 0318 – 84 87 98.

Vrijblijvende offerte aanvragen

VCA gecertificeerd

Uw elektrische installaties worden zeer efficiënt en netjes geplaatst. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Timmer Installaties centraal. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd. Dat betekent dat zij veilig te werk gaan. Geen klus is ons te groot: voor grotere projecten werken we samen. Heeft u een spoedgeval voor uw Laadpaal in Veenendaal of in een andere plaats? Dan kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel in dat geval ons storingsnummer: 06-30413321.

Onze werkgebieden

Ondanks onze centrale ligging in Ede, bewerken wij een grote regio. Onze elektriciens in Bennekom, Ede, Veenendaal en de elektriciens in Lunteren en verzorgen alle elektra werkzaamheden maar kunt u ook inschakelen voor het plaatsen van Zonnepanelen in Wageningen of een elektricien in Wageningen. Ook in de regio Veenendaal of Lunteren kunt u zonnepanelen laten plaatsen.

Call Now Button