Menu

Telefoon, computer, tv

Voor contact met de buitenwereld zijn ze onmisbaar en het wordt zo makkelijk gezegd: die nieuwe tv, telefoon of computer kunt u zelf wel aansluiten. Er staan verschillende handleidingen online die u kunt raadplegen. Maar voor veel mensen gaat dat toch net een stapje te ver. Een elektricien van Timmer Installaties neemt u die zorgen uit handen en sluit alle apparatuur vakkundig en veilig aan, zodat alles werkt zoals het hoort. Heeft u een kantoor met computerwerkplekken, dan kunnen wij ook de volledige data-installatie verzorgen.

Data delen

De techniek staat voor niets en u merkt dat ook. Naast het aansluiten van uw televisie, computer en/of telefonie is het ook mogelijk de data onder uw apparaten te laten delen. U kunt dan zelfs als u geen internetverbinding heeft, toch bestanden delen via uw laptop of mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth of USB.

Meer weten over telefoon, computer, tv?

Geen omkijken meer hebben na het bestellen van uw nieuwe telefoon, computer of televisie? Neem voor meer informatie over installatie en meer mogelijkheden gerust contact met ons op.

Ga naar de contactpagina

Timmer Installaties beheert elke vorm van elektrotechniek, dus niet alleen het aansluiten van uw televisie, computer en/of telefonie. U kunt bijvoorbeeld voor het kopen en monteren van zonnepanelen in Veenendaal, zonnepanelen in Wageningen of voor een elektricien in Wageningen ook bij Timmer Installaties terecht.

Call Now Button